W kończącym się właśnie tygodniu rozpocząłem rehabilitację prywatnie. Jest słabo, żeby nie powiedzieć, że bardzo słabo. Z tym ze to tydzień po krojeniu więc biorę na to poprawkę. Póki co wygląda to tak jakby nic się nie zmieniło, mimo nowego stawu zakresy pozostają bez zmian. Przyczyną jest że organizm jeszcze nie poukładał sobie wszystkiego jak [...]
pozdrowienia z nart dla wszystkich odwiedzających, pogoda brzytwa, jak na mój gust to nawet za ciepło, słonko i plusowa temperatura +6 /+8 st C w południe biodro póki co bez zastrzeżeń, ale delikatnie jeżdzę, skupiam się na córkach żeby im dobrze pokazać, sam pojeździłem z godzinkę, ale na pewno nie zapomnaiłem jak sięto robi i po godzinie było [...]
I ostatni 6 odcinek czyli skład i makro w 1 porcji mamy Białko: 27,0g Tłuszcze: 15,0g Węgle: 53,0g Energia: 452,0kcal Wykonanie: mleko podgrzać żeby lepiej się mieszało, suche wymieszać razem, wrzucić do mleka, wymieszać przełożyć na blachę piec godzinę w 130 st. C pokroić voila /SFD/2019/1/24/c268be6f0c6e4389a0fad1bfa547b930.jpg
FBW w domowych warunkach 20.03.2020 1. niby EMOM ale co 75s, 3 ćwiczenia 10 rund a. air squat 5 b. pull up 3 c. push up 10 2a. wiosłowanie sztangielkami 4x20x10kg 2b. pompki z nogami na krześle 4x15 3a. glute bridge jednonóż 3b. naprzemienne wznosy ręki i nogi w klęku podpartym 4a. unoszenie bokiem3x12x10kg 4b. unoszenie w opadzie 3x10x12kg 5a. [...]
Polecam lekturę : 1. Bahr, R., and O.M. Sejersted. Effect of intensity of exercise on excess postexercise O2 consumption. Metabolism. 40:836-841, 1991. 2. Ballor, D.L., J.P. McCarthy, and E.J. Wilterdink. Exercise intensity does not affect the composition of diet- and exercise-induced body mass loss. Am. J. Clin. Nutr. 51:142-146, 1990. 3. Bryner, [...]
ROZKŁAD 1400 kcal -- > po równo BTW -- > 117 g / 52 g / 117 g Podniosłam kaloryczność, chleb wstawiłam 3 x dziennie w niewielkiej ilości. I tak już zostawię. Jedynie mięso będę czymś zamieniać lub uzupełniać. Węglowodany – 30 g to warzywa i owoce. Brakujące 17 g - najchętniej zjadłabym drugie jabłko. SUPLEMENTACJA sterolea, magnez, omega, Joint [...]